Consultanta fonduri europene|Finantari fonduri nerambursabile|Ajutor Minimis IMM|

Bine ati venit! PDF Print Trimete un E-mail

Suntem o echipa tanara de consultanti concentrati pe activitati de atragere a fondurilor europene nerambursabile si managementul proiectelor.
Echipa pos consult
Ne-am constituit pentru a performa intr-un domeniu in care este din ce in ce mai multa nevoie de servicii profesioniste si de persoane competentePentru a realiza un proiect, trebuie depus la sediile Organismelor Intermediare un dosar care sa justifice investitia ce urmeaza a fi realizata si sa scoata in evidenta importanta proiectului si gradul de eligibilitate al solicitantului.
Un proiect realizat defectuos poate conduce la pierderea finantarii, chiar daca obiectivele urmarite de solicitant coincid cu obiectivele Uniunii Europene.
Cererea de finantare este insotita de studiul de fezabilitate/memoriu justificativ/plan de afaceri, avize si o serie de documente. Elaborarea cererii de finantare presupune cunostinte de management de proiect pentru realizarea unui proiect coerent, si cunostinte legate de accesarea fondurilor structurale europene.
Citeste mai mult...
Orientati catre rezultat PDF Print Trimete un E-mail

Obiectivul nostru principal este realizarea de proiecte viabile care sa corespunda cu solicitarile clientilor nostri si cu cerintele programelor finantate de Uniunea Europeana. Managementul de proiect este un proces care include planificare, punerea planului proiectului in actiune si masurarea progresului si a performantei. Implica identificarea cerintelor proiectului, stabilirea obiectivelor proiectului, analiza riscurilor.

Consultanta financiara

Finantarea poate fi nerambursabila(fondurile structurale), rambursabila (banci, fonduri de investitii,fonduri de garantare, etc.) sau o combinatie intre acestea. Indiferent de varianta aleasa este nevoie de alcatuirea unor dosare care sa respecte cerintele tuturor institutiilor care deruleaza finantarea.

Noi va sprijinim in realizarea acestor dosare oferindu-va urmatoarele avantaje:
 • Timp mai scurt in elaborarea dosarului si in obtinerea finantarii
 • Conditii mai bune de negociere
 • Obtinerea celei mai avantajose creditari

 • Un studiu de fezabilitate presupune efectuarea unei analize complexe de marketing, comerciale, tehnice, de management si financiare a unui obiectiv de investitii, privit ca un sistem dinamic si deschis de productie si comercializare de bunuri si servicii, precum si a factorilor angajati (resurse umane, capital, resurse materiale si energetice etc.), cu mentionarea aspectelor juridice definitorii, desfasurata pe un anumit orizont de timp, luand in consideratie inclusiv factorii de risc si incertitudine.
  CITESTE MAI MULT...

  elaborarea dosarului

  Elaborarea dosarului de finantare nerambursabila

  - elaborare plan de afaceri - studiu de (pre)fezabilitate - dosare avize, aprobari si certificate - studii si strategii de marketing
  - analiza economico-financiara - previziuni economice ( 1 - 30 ani)
  - project management - implementare - asistenta licitatii, dosare de achizitii si dosare de plati


  Investitii eligibile:
 • ferme de animale (porci, vaci, taurasi, ovine, capre, pasari de carne si oua)
 • investitii in agricultura (infiintari si/sau dezvoltari)
 • prelucrare (lapte, ulei, carne, lemn), abatoare
 • apicultura, piscicultura, acvacultura
 • achizitii utilaje agricultura,utilaje constructii,utilaje industriale
 • infrastructura (transporturi,gaze, canalizari,drumuri,poduri)
 • invatamant (gradinite si scoli particulare)
 • sanatate,turism,mediu


 • Specializarea, rapiditatea si eficienta, precum si o retea extinsa de colaboratori sunt atu-urile care recomanda utilizarea serviciilor S.C. POS Consult S.R.L, pentru elaborarea proiectului, in vederea accesarii de finantari nerambursabile.

  CITESTE MAI MULT...
  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA - FONDURI EUROPENE
  Accesati linkul de mai sus,completati formularul si un consultant va va oferi informatii referitoare la programul de finantare in cadrul caruia puteti aplica.Acesta informare este GRATUITA si NU implica nici o obligatie contractuala sau financiara din parte dvs.
   
  English French German Greek Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

  Sondaj de opinie

  Ce importanta crezi ca au fondurile structurale in dezvoltarea economiei nationale?
    

  Fluxuri RSS


  Doresc sa realizez o investitie cu fonduri europene:

  Primesti cele mai noi informatii despre fondurile UE direct pe email! Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa ta de email in formularul de mai jos.

  Nume:
  Email:
  Format:
  Cod de securitate: