Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

 

Au fost lansate primele ghiduri consultative ale Ghidului Solicitantului pentru Masura 2.2 Investitii productive in acvacultura si Masura 4.4 Prelucrarea produselor pescaresti si de acvacultura . Deschierea sesiunii de depunere proiecte va fi in luna Aprilie 2016.

 
Last modified on Joi, 14 Aprilie 2016
Echipa POS Consult

Suntem o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri. 

Impreuna avem o experienta de peste 10 ani cuprinzand mai multe domenii -consultanta financiara ,achizitii publice, managementul riscurilor, consultanta imobiliara, consultanta IT. Mail mult..

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

FINANTAT DE: Programului Operational Regional- ...
POS CCE DMI. 3 - Sustinerea e-economiei ...
  Centru de afaceri(business center)-POR ...