Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Items filtered by date: Mai 2015

Au aparut Ghidurile Solicitantului pentru Submasurile 4.2 (Sprijin in investitii pentru procesarea/marketingul produselor agricole) si 4.2a (Investitii in procesarea/marketingul produselor din sectorul pomicol), ambele in varianta consultativa, ale PNDR 2014-2020. Puteti consulta prezentarile celor doua submasuri aici si aici.

Comisia Europeana a transmis Romaniei, in data de 26 mai, decizia oficiala de aprobare a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020. Romania are alocata o suma totala de 9,363 miliarde euro, din care 8,015 miliarde reprezita fonduri europene iar 1,347 miliarde reprezinta contributia nationala.

Sursa: MADR

Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism a publicat, in data de 12 mai 2015, proiectele pentru:

  • Procedura de implementare a Programului de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale START 2015;
  • Procedura de implementare a Programului COMERT 2015

Sursa: aippimm.ro


Procedurile se pot descarca de pe linkul de mai jos.

*UPDATE 2015
A fost publicat "Studiul cu privire la delimitarea zonelor care se confrunta cu constrangeri naturale sau cu alte constrangeri specifice si ajustarea (fine-tunning) zonelor" impreuna cu lista comunelor incadrate în aceasta categorie.

Pentru a consulta lista faceti click aici.

Page 1 of 2

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...
FINANTAT DE: Programului Operational Regional- ...
Fabrica lactate - Masura 123 PNDR Tipul ...