Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Items filtered by date: Iunie 2016

Pentru a veni in intampinarea posibililor beneficiari ai programului de finantare POR 2.1 (POR 2.1A - Microintreprinderi), in perioada 05.06 - 05.07.2016, toate contractele de consultanta pentru elaborarea și implementarea unui proiect in cadrul POR 2.1 vor avea AVANS 0. Data de lansare a sesiunii de depunere este 27.07. Importanta acestui apel consta in primul rand in unicitatea lui: toate fondurile dedicate microintreprinderilor din mediul urban, in exercitiul financiar 2014-2020, se pun in competitie acum, in aceasta sesiune. Este necesara depunerea unui proiect anul acesta, deoarece urmatorul apel s-ar putea sa aiba loc tocmai in anul 2021.

In cadrul acestei colaborari vom asigura urmatoarele activitati:
a) In cadrul elaborarii proiectului:
• elaborarea planului de afaceri conform cerintelor procedurale ale finantatorul;
• elaborarea studiilor de piata, de evaluare etc.;
• completarea Cererii de finantare;.
• asistenta la inregistrarea proiectului in vederea depunerii tuturor documentelor mentionate in Ghidul solicitantului;
• redactarea raspunsurilor la solicitarile de informatii suplimentare formulate Agentia pentru Dezvoltare Regionala.

b) In cadrul implementarii proiectului:
• consultanta in domeniul managementului de proiect privind realizarea rezultatelor propuse si contractate;
• administrarea contractului de finantare, privind respectarea alocarilor bugetare si a duratei de implementare a proiectului;
• intocmirea dosarelor de plata/rambursare, conform graficului de esalonare a cererilor, in vederea obtinerii de catre beneficiar a ajutorului financiar nerambursabil;
• asistenta la procedurile de achizitii pentru toate cele trei tipuri de achizitii (servicii, bunuri, lucrari);
• intocmirea dosarelor de achizitii;
• asistenta de specialitate pe toata perioada implementarii proiectului;
• asistenta in fata institutiilor financiare pentru obtinerea de credite necesare implementarii proiectului;
• elaborarea rapoartelor de progres pe toate perioada de implementare.

Pentru prima etapa de analiza si evaluare a eligibilitatii si conformitatii beneficiarului, va rugam sa completati formularul de consultanta online, este comple gratuit, NU se percepe nici o taxa/plata.
Perioada valabilitate oferta: 05.06.2016 -05.07.2016
Pentru orice nelamuriri sau detalii suplimentare va stam la dispoziție! Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

A fost anuntata, pentru data de 27.07, deschiderea sesiunii de depunere a programului ce finanteaza microintreprinderile din zona urbana - Prioritatea de investitii 2.1 - Apelul de proiecte 2.1.A/2016". Importanta acestui apel consta in primul rand in unicitatea lui: toate fondurile dedicate microintreprinderilor din mediul urban, in exercitiul financiar 2014-2020, se pun in competitie acum, in aceasta sesiune. Este necesara depunerea unui proiect anul acesta, deoarece urmatorul apel s-ar putea sa aiba loc tocmai in anul 2021. Mai multe detalii despre programul de finantare POR 2.1 gasiti aici.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...
POS CCE DMI. 3 - Sustinerea e-economiei ...
Fabrica lactate - Masura 123 PNDR Tipul ...