Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Centru SPA in mijlocul naturii cu ajutorul fondurilor europene


Masura 312 in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala ofera sprijin pentru investitiile realizate atat de catre microintreprinderi cat si de catre cele nou infiintare in sectoarele non-agricole si in spatu rural.Un domeniu de investiii pentru care se solicita finantare nerambursabile consta in ceea ce este definit conform codului Caen 9604 ca "de intretinere corporala".
Astfel ,sunt eligibile activitatile privind bai turcesti ,bai de aburi,solar,saloane de masaj si intretinere corporala.Aceasta clasificare exclude masajele efectuate in scopuri medicale si de tratament in activitatile derulate in cadrul cluburilor de budy-building si fitness.Cei care pot beneficia de acest sprijin sunt microintreprinderile ,asa cun sunt definite in Recomandarea Comisiei (CE) nr 361/2003 si in legislatia nationala in vigoare(avand mai putin de 10 angajati si care realizeaza o cifra neta de afaceri anuala in valoare de pana la 2,0 milioane de Euro).

Baia turceasca este una din cele mai cunoscute tipuri de relaxare si cindecare inca din cele mai vechi timpuri.
Ea este cunoscuta asemenea sub numele de hamam.Baia turcearca a reprezentat un factor important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu,find nu numai un loc de curatare si relaxare ci si unul de socializare si purificare ritualica a sufletului,Ca beneficii alea baileor turcesti se pot enumera eliminarea toxinelor din organism prin incalzirea si racirea controlata a sangelui.Hamam-urile dau o stare de bine,de relaxare,dilata porii si lasa o piele maif rumoasa si mai elastica.Baile turcesti pot ajuta si la vindecarea unor boli,cum ar fi afectiunile respiratorii.


Sauna este o camera mica,supraincalzita(70-90grade),prevazuta cu banci si poate sa fie alaturi de un bazin de inot.Sauna poate fi cu aer uscat sau cu vapori care pot sa contina extracte din uleiuri esentiale.Sauna are un efect de calire a organismului contra racelii,sau ade ameliorare a unor tulburari neurovegetative De asemenea ,foarte apreciate si cautate sunt serviciile de masaj.Acestea pot fi masaj anticelulitic,care reprezinta un masaj local efectuat cu creme,seruri sau geluri anticelulitice aplicate prin tehnici ferme ce au rolul de a stimula circulatia limfatica in zonele afectate de celulita,Un alt exemplu deste masajul de relaxare care are ca scop eliminarea rapida a oboselii,relaxarea si generarea unei stari de buna dispozitie.

Dintotdeauna ,oamenii au apreciat baia cu aburi pentru minunata capacitate a acesteia de a elimina oboseala ,de a purifica spiritul si de a tamadui blile.daca se considera ca prototip al baii de aburi niste pietre incinse caere emna miraculosul abur,atun ci originea acesteia poate fi atribuita ,fara rezerve,epocii de piatra.In antichitate,erau deoebit de apreciate baile fierbinti,pentru care popoarele antice chiar purtau razboaie.

Se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unui astfel de Centru Spa in valoare de 70% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi:

-50.000Euro/proiect daca beneficiarii sunt persoane fizice autorizate
-200.000Euro/proiect pentru alte microintreprinderi
Valoare minima al unui proiect este de 5000Euro

Beneficiarii acestei masuri trebuie sa respecte prevederile Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr.567/2008 pentru aprobarea Schemei de ajutor de minimis „ Sprijinirea activitatilor economice în vederea diversificarii economiei rurale si a cresterii calitatii vietii in spatiul rural.


Afla cum poti accesa fonduri nerambursabile - CONTACTEAZA-NE


Last modified on Marti, 26 Mai 2015
Fonduri europene

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
  Centru de afaceri(business center)-POR ...