Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Lohn confectii imbracaminte - Masura 312 PNDR

Axa 3 a Programului National de Dezvoltare Rurala-Imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale si diversificarea economiei ofera ,prin intermediul Masurii 321 ,,Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi",, prosibilitatea de finantare pentru dezvoltarea durabila a economiei rurale prin incurajarea activitatilor non-agricole,scopul acestui sprijin este cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor aditionale.

Crearea de micro-intreprinderi precum si dezvoltarea celor existente din sectorul non-agricol in spatiul rural se constituie ca unul din obiectivele majore ale acestei masuri.Masura 321 permite,prin intermediul codului CAEN 1413 ,,Fabricarea articolelor de imbracaminte ",si anume fabricarea de confectii in materiale tesute,tricotate sau crosetate,materiale netesute etc.,pentru barbati ,femei si copii.De asemenea ,se pot realiza si haine costume,compleuri,jachete,pantaloni,fuste etc.Interesant pentru acest capitol este ca se permite croitoria la comanda -Lohn dar exclude fabricarea articolelor de imbracaminte din blana.Confectiile sunt reprezentate prin articole de imbracaminte .

Mai mult ,masura ofera finantare si pentru fabricarea lenjeriei de corp Cod CAEN 1414 care include fabricarea de articole de lenjerie de corp din materiale textile ,tesute,tricotate sau crosetate,matase ,etc..,pentru barbati femei si copii, dar si aditionale. Crearea de cãmasi, tricouri, lenjerie, pijamale , precum si camasi de noapte, celor existente din halate de casa, bluze,corsete etc

Conditiile de accesare ale Masurii 312 se aplica si penntru Codul CAEN 1419 "Fabricarea altor articole de imbracaminte si accesorii",categorie care include fabricarea articolelor de imbracaminte pentru sugari,a treningurilor,costumelor de schi,costumelor de baie ,etc..;fabricarea palariilor si sepcilor;fabricarea altor accesorii: manusi,curele,saluri,cravate,fileuri de par etc..

Prin Mãsura 312 intensitatea ajutorului public nerambursabil va fi de pânã la 70% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi:
- 50.000 Euro/proiect dacã beneficiarii sunt persoane fizice autorizate;
- 200.000 Euro/proiect pentru alte micro-întreprinderi (Lista detaliata a actiunilor eligibile, clasificate conform codurilor CAEN, se regaseste în Anexa 9 la Ghidul Solicitantului).

Valoarea minima eligibila al unui proiect este de 5.000 Euro.

Beneficiarii acestei mãsuri trebuie sã respecte prevederile Ordinului Ministrului Agriculturii s i Dezvoltarii Rurale nr.567/2008 pentru aprobarea Schemei de ajutor de minimis „ Sprijinirea activitatilor economice în vederea diversificarii economiei rurale si a cresterii calitatii vietii în spatiul rural".

 

Last modified on Marti, 26 Mai 2015
Fonduri europene

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
  Centru de afaceri(business center)-POR ...