Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!


Firmele pot accesa fonduri europene pentru a participa la targuri si expozitii cu stand propriu, pentru activitatile de promovare sau pentru implementarea sistemelor de management al calitatii ISO 9001. Intreprinderile mici si mijlocii pot sa-si inscrie proiectele incepand cu 10 august pe site-ul mimmctpl.ro pentru cele doua operatiuni pe care Ministerul pentru IMM le va lansa, respectiv 113 - "Sprijinirea pentru accesul pe noi piete si internationalizare" si 112 - "Sprijin pentru implementarea standardelor internationale", firmele pot sa primeasca fonduri nerambursabile de pana la 860.000 lei (echivalentul a 200.000 euro).

Bugetul alocat pentru operatiunea 113 - "Sprijinirea pentru accesul pe noi piete si internationalizare" este in acest an de 15,5 mil. lei, iar IMM-urile pot utiliza fondurile pentru participarea cu stand propriu la targuri si expozitii internationale, organizate in tara sau strainatate, participarea la misiuni economice in strainatate, elaborarea si productia de materiale de promovare a agentului economic pentru targuri si expozitii sau realizarea unui site pe internet pentru prezentarea produselor promovate.

In ceea ce priveste operatiunea 112 - "Sprijin pentru implementarea standardelor internationale", firmele pot utiliza fondurile pentru infiintarea, modernizarea si acreditarea laboratoarelor de incercari si etalonari, implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001, a sistemelor de management al mediului ISO 14001 sau certificarea produselor. Bugetul alocat pentru acest an este de 30,1 mil. lei.

Dupa inregistrarea online realizata pe site-ul ministerului mimmctpl.ro, in maximum doua zile firmele trebuie sa depuna, la Oficiile Teritoriale pentru IMM si Cooperatie, dosarul intocmit conform ghidului solicitantului, altfel va pierde numarul de inregistrare si va trebui sa se inscrie din nou.

Fonduri europene

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
  Centru de afaceri(business center)-POR ...